Начини на 1xBet регистрация

1xBet е една от най-добрите букмейкърски контори. Компанията предлага за играчите си максимално високи коефициенти и голям избор за залозите. Всичко това много добре се съчетава със сигурността на букмейкъра и с удобния сервиз за работа, който дава на потребителите детайлна иформация за направените процеси.

Начини на 1xBet регистрация

Компанията се отличава с добър избор бонуси, които дава на играчите от момента на регистрацията. Нека да разгледаме начините на 1xBet регистрация достъпни в официален сайт.

Вземете бонус от 130 евро

Регистрирайте се и получете Бонус

Едното от предиствата на компания е голям избор бонуси, които може да уголемят игралната сметка на потребителя. За да получите бонуса няма нужда да изпълнявате сложни условия или да правите сериозни финансови вложения, всичко, което ви трябва е да минете регистрация 1xBet.

За всеки нов регистриран ползовател компанията автоматично зачислява 130 евра на бонусната сметка и 300 бала за промомагазин. Така че няма да се бавите, регистрирайте се и вземете своите пари!

Вземете бонус от 130 евро

Обща информация за 1xBet регистрация

За да направите първия си залог в сайта първо трябва да минете регистрацията. Тя позволява играчите да следят всичките си операции, да контролират и управляват сметката си – как основна така и бонусна, да вземат участие в различни оферти, да променят данните в личния кабинет и много друго.

1xBet регистрация отнема малко време. Налични са четири начина за регистрация, от които всеки може да избере удобния за себе си.

Минете цялата процедура на 1xBet регистрация с един клик

Това е най-лесния и най-бързия начин на регистрация. В официалния сайт на букмейкърската компания трябва да натиснете бутона «Регистрация».

От предложените начини изберете «регистрация с един клик». След това трябва да посочите държава на живеене и удобната за вас валюта за ползване. След тази стъпка точно е момента да въведете промокод, ако имате такъв. Това е, може да натискате бутона «Регистрирай се» и вече сте регистриран ползовател на 1хБет.

Начини на 1xBet регистрация

При този тип регистрация системата автоматично ще генерира вашия логин и парола, с които може да влизате в сайта. Обаче за да теглите печалби, имате възможност да получавате специални предложения от сайта и различни оферти трябва да минете пълна регистрация 1xBet. Тоест да попълните личните си данни в анкетата. Това няма да отнеме много време.

Телефонен номер като начин на регистрация 1xBet

За да се регистрирате посредством въвеждане на телефонния номер първо трябва да направите вече познати стъпки – да влезнете в сайт и да натиснете бутон «Регистрация». Като втората стъпка – от предложените методи трябва да изберете «С телефонен номер».

В определено поле трябва да въведете актуалния си номер, тъй като след няколко минутки на него ще бъде изпратено смс съобщение с уникален код. Този код трябва да въведете преди да натиснете бутона «Потвърди». Сега може да въведете и промокода, ако имате такъв, да посочите валюта за разплащане и след това да натиснете «Регистрирай се».

При този начин 1xBet регистрация също трябва да попълните личните дани в кабинета си за да имате повече възможности за теглене и печелене на пари. Но сега може да влизате в сайта използвайки телефонния си номер като логин. И няма да ви се наложи да запомняте генерирани от система символи.

Имате имейл адрес? Използвайте го за 1xBet регистрация в сайта

Вече описахме два най-бързите методи за регистрация, които не изискват въвеждането на дани за да влезете за пръв път в сайта. Сега ще разглядаме тези, при които трябва да попълвате ця лата анкета при регистриране, обаче веднага ще имате доступ към всички предимства на 1хБет.

Ако избрахте за себе си регистрация по имейл трябва да направите следното:

  • Да посочите държава, регион и град на живеене.
  • Да изберете валутата за правене на залози.
  • Да посочите адрес на вашия имейл.
  • Да въведете имената си и телефонен номер.
  • Да измислите парола за влизане в личен кабинет и да го потвърдите посредством повторно въвеждане.
  • Да въведете промокод (ако има).
  • Да влезнете в пощата си и да натиснете на линка в съобщение. По този начин ще потвърдите регистрация 1xBet.

Сега може да влизате в кабинета си и да ползвате с всички предимства, предложени от букмейкърската компания.

Регистриране в сайта чрез социалните мрежи

След като избрахте начин на регистраиця посредством социалните мрежи може да преминете достадно попълване на информацията. Всичко, което вие трябва да направите е да изберете най-подходящата за вас социална мрежа и да въведете данните за влизането в нея.

Регистриране в сайта чрез социалните мрежи

СОциалната мрежа се избира посредством натискане на съответната икона. За избор имате Одноклассники, Фейсбук, Вконтакте и други. Оттук всичките данните от социалната мрежа ще се синхронизират с данните в акаунта на 1xBet Bulgaria. Според нас, това е най-удобен от начини на 1xBet регистрация.

Вземете бонус от 130 евро

Друго програмно осигуряване от 1хБет

Букмейкирьт 1xBet предлага и допьлнително ПО за вашето удобство:

  • Програмата 1xWin предоставя по-стабилен достьп кьм коифициентите и сервисите на ПК. Програмата 1хВин е достьпна за тегляне от сайта. Само трябва да изберете сьответната функция в горната част на екрана.
  • Там се намира и линка кьм 1xBet Telegram. Това е бьрзия начин на правене на залозите посредством месинджьр Телеграм.
  • За да минете блокиране може да се ползвате от браузър — 1xBrowser и служба 1xBet Access. Те предоставят за клиенти „огледала“ при вьвеждане на имейла или телефонния номер.

Мобилни 1xBet app е комбинация от програми за по-бьрза игра и минаване на блокиране с помощта на „огледало“ 1xBet. Компанията разбира, че мобилния пазар се разширява и предвиждат изисквания на потребителите.

Вземете бонус от 130 евро

Ползи от 1xBet регистрацията

Независимо кой от начините за регистрация изберете, след като преминете през тази процедура, вече ще имате профил, от който да играете в сайта на 1xBet.

Обаче не е задължително да въвеждате данните си веднага за успешната 1xBet регистрация. Може и да попълните личните си данни в профила и след самата регистрация.

Вземете бонус от 130 евро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × пет =